Ajankohtaista

Hallituksen kokoukset

Seuraava hallituksen kokous on 4.6.2024.

Heinäkuun olemme lomalla 

Elokuussa kokous on 13. päivä


 

KOETOIMITSIJAN PERUSKURSSI
6.5.2024 


Lempäälä (Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tila, 
Tampereentie 484, Lempäälä) 

Ilmoittautuminen 2.3.-21.4.2024 
Kurssille otetaan 25 henkilöä. 

Ilmoittautumiset Kennelliiton tapahtumakalenterin kautta.


Kennelpiiriltä anottavat kokeet

Kokeet on anottava Omakoirassa. Anomus on jätettävä viimeistään 31.12.2024 (kokeen pitoaika 1.5.-31.7.) tai 31.3.2024 (kokeen pitoaika 1.8.-31.12.). Piirissä on käytössä myös 2–6 viikon anomisaika, jos kokeeseen ei liity irtipitoluvan hakemista. Jos koetta anotaan lyhennetyllä aikataululla, niin ilmoita siitä sähköpostilla kennelpiirin sihteerille (sihteeri@phkennelpiiri.fi), jotta koe tulee hyväksytyksi.


Yhdistystietojen päivittäminen Omakoiraan

Muistutuksena vielä yhdistyksille, että tallentakaa yhdistyksen jäsenmäärä ja yhdistyksen mahdollisesti muuttuneet yhdistyksen tietoihin Omakoiraan. Jos Omakoira ei ole käytössä, niin lähettäkää jäsenmäärä ja yhdistyksen toimihenkilöiden tiedot sähköpostilla sihteeri@phkennelpiiri.fi.


Ruokaviraston Koirarekisteri

Suomen Kennelliitto muistuttaa kaikkia koiranhaltijoita siitä, että lain mukaan kaikki Suomessa asuvat koirat tulee mikrosiruttaa ja ilmoittaa Ruokaviraston koirarekisteriin tämän vuoden loppuun mennessä. Lisätiedot  https://www.ruokavirasto.fi/ sivuilta.

Suomen Kennelliiton rekisteriin ilmoittaminen ei riitä, vaan jokaisella koiran haltijalla on velvollisuus ilmoittaa koiransa myös viranomaisreksiteriin.

Ruokavirasto on lisäksi antanut päivitetyn ohjeen Eläinkilpailun ja eläinnäyttelyn järjestämisestä ja niihin osallistumisesta. Ohje astuu voimaan 1.1.2024. Tapahtumiin osallistuvat koirat pitää olla viranomaisrekisteriin ilmoittuja.